UA-227129219-1

Jalkahoitolan ja hoitajan sometus

15.05.2022

Minulta kysytään usein, miksen päivitä jalkahoitolan tilannetta Facebookiin tai sitten muihin some kanaviin. Ja usein vastaan, että olen liian laiska pitämään montaa kirjoitus alustaa jatkuvasti ajan tasalla, ja nyt voisin vastata, että olen liian vanha somettamaan joka vaatii vähän enemmän henkilökohtaista tai jalkahoitola kohtaista kirjoittamista. 

Erilaisten Some kanavien ylläpito ja niihin kirjoittaminen voi myöskin tuntua monesta luonnolliselta mutta tällä hetkellä en ainakaan ole vielä tavannut montakaan asiakasta, joka olisi innoissaan, jos somettaisin heidän jalka ongelmistaan. Yleisesti puhun kaikesta niin jalkaongelmista kuin jalkahoitajan ongelmista mutta en ole kiinnostunut kertomaan niistä julkisesti missään mahdollisessa some kanavassa, joita minulle on tarjottu. Ja varmasti menetän siinä tuhansia euroja mutta uskon että jalkahoitolan some rauha tuo tulleessaan myös sen luottamuksen mitä terveydenhoito vaatii. Toki tällä hetkellä sairaala Nova on myös somessa jossa julkisesti voi kertoa erilaisia sairauskertomuksia tai muita Novaan liittyviä uutisia omissa some kanavissaan. Ikävä kyllä se tuskin tuo lisää potilaita Novaan mutta edesauttaa toki ymmärtämään hienon upean sairaalan merkitystä.

Menetänkö sitten asiakkaita tai menettävätkö asiakkaat minut niin en osaa sanoa. Ehkä mieluummin toivoisin asiakkaiden näkevän sen verran vaivaa etsiessään ongelmiin ratkaisuja, että he lukevat muutakin kuin mainoksia. Nettisivuni kuitenkin päivittyvät säännöllisesti ja päivityksen teen aina itse joten näihin sivuihinkaan ei puutu kukaan ulkopuolinen. Otan myös mielelläni vastaan ideoita nettisivujen aiheeksi koska sinne olen kerännyt vain tärkeimmät jalkaongelmat.

En siis ole lähdössä someen enkä anna haastatteluja vielä ainakaan yksittäisille Podcastaajille. Olen varmastikin vastustamassa kehitystä mutta ehkä kun laitan hieman jarrua päälle niin saavutan sen kehityksen joka juoksee silmieni ohi päivittäin kovaa vauhtia.

Lue siis nettisivuja, sieltä löytyy kaikki tieto jalkahoitolaan ja jalkahoitajaan ja varmasti myös jalkoihin liittyen. Jalkahoitajallakin on kaikki hyvin edelleen.

 

06.07.2022Ensiviikolla taas vapaat ajat kalenterissa
03.07.2022Huh hellettä ja kesän iloja!
26.06.2022Tällä viikolla jalkahoitolassa
24.06.2022Tsemppiä juhannukseen jalkahoitolasta!
17.06.2022Juhannus viikko jalkahoitolassa
12.06.2022Uusi blogi luettavissa varpaiden kiputiloista
05.06.2022Jalkahoitola on siivottu
05.06.2022Koulut on käyty ja lomat edessä päin
31.05.2022Tällä viikolla vapaita aikoja vain jos tulee peruutuksia
28.05.2022Patikointi ja kenkä valinnat

Siirry arkistoon »