Väsyneiden ja raskaiden jalkojen erikoistuote joka sisältää kosteuttavia aineosia. Hevoskastanjauute edistää verenkiertoa ja lisää laskimoiden ulkopuolista painetta ja näin helpottaa verenkiertoa. Amerikan taikapähkinä vähentää laskimoiden tulehdusta jota usein on turvonneissa jaloissa. Amerikan taikapähkinää käytetään suonikohjujen, mustelmien ja turvotuksen hoitoon. Lisäksi se ehkäisee myös niiden syntyä. Tätä tuotetta käytetään myös kroonisen laskimoiden vajaatoiminnan ja suonikohjujen hoidossa. Voidaan käyttää tukisukan alla kosteuttamassa ihoa. Ei ole kumulatiivista vaikutusta joten ei riko tukisukkia.

Kylmien jalkojen tuote on erityisen tehokas ääreisverenkierron elvyttäjä. Tuotteen teho perustuu DIT-teknologiaan. Tuotteen aineosat imeytyvät syvälle ihoon ja edistävät hermojen ympärillä olevan mikro veren kiertoa ja näin lisäävät lämmön tunnetta. Tuotteessa on Arnicaa sekä Rosemaria ja lisäksi kosteuttavia aineosia.

Vaahtovoide helpottaa liika hikoilua jalkapohjissa. Sisältää kaura-uutetta ja Salviaa. Kaura-uute


rauhoittaa ja suojaa ihoa. Salvia toimii tulehduksia lieventävänä sekä hikirauhasia supistavana aineosana. Tuote on anti-mikrobinen joten se vähentää myös hajuhaittoja. Katso myös jalka- ja kenkä deodorantti.

Jalkadeodorantti joka tappaa hajua aiheuttavat bakteerit. Sisältää teepuuöljyä ja mentoli jäähdyttää jalkaa. Tuotteessa virkistävä tuoksu.

Kenkädeodorantti joka soveltuu myös kenkien desinfiointiin sieni-kynnen hoito prosessissa. Antibakteeriset ominaisuudet. 360 suutinruisku helpottaa kenkään suihkuttamista.

Sisältää teepuuöljyä.