Jalkahoitolassa on käytössä matalatehoinen Theralux laser!


Matalatehoisella laserterapialla voidaan hoitaa akuutteja ja kroonisia vaivoja, kuten haavoja, kiputiloja, tulehduksia sekä jänne-, nivel- ja lihasvammoja. Laservalo stimuloi soluja ja aktivoi kehon luonnolliset paranemis- ja puolustusmekanismit hoitaen tulehdusta, lievittäen kipua sekä kiihdyttäen verenkiertoa.

Laserterapia on lempeä ja hyvää oloa tuottava hoitomenetelmä, joka ei aiheuta sivuvaikutuksia. Sen teho on osoitettu niin tieteellisin tutkimuksin kuin käytännön hoitokokemuksin. Diabeetikon jalkaongelmissa Laser hoito on erittäin tehokas hoitomenetelmä.

Kun kudos tai elin vahingoittuu, solu tarvitsee riittävästi energiaa, jotta se voi parantaa itsensä ja vähentää mm. tulehdusta. Vahingoittuessaan solu tuottaa vähemmän energiaa eikä voi täten toimia täydellä kapasiteetilla. Tämä vähennys solun energiassa aiheuttaa ympäristön, jossa kudokset ja elimet eivät voi toimia kunnolla, ja aiheuttaa sivutuotteena tulehdusta, kipua ja turvotusta vahingoittuneelle alueella.

Laserhoitolaitteita käytetään lähettämään soluihin fotoneita vahingoittuneelle alueelle. Fotonit auttavat soluja tuottamaan enemmän energiaa. Tätä energiaa tarvitaan kudosten korjaamiseen ja vähentämään tulehdusta ja kipua. Matalatehoisen laserin välityksellä kudoksiin imeytyvä energia aiheuttaa fotofyysisiä ja valokemiallisia reaktioita. Se miten laservalo imeytyy ihoon, riippuu kohteen ominaisuuksista ja laservalon säteen parametreista.

Tieteellisissä tutkimuksissa on havaittu laservalon aiheuttavan kudoksissa viisi eri vaikutusta :

Nopeuttaa kudosten korjautumista
Nopeuttaa kollageenituotantoa
Lisää β-endorfiinien tuotantoa
Nopeuttaa imunestejärjestelmän toimintaa ja vähentää turvotusta
Auttaa muodostamaan lisää hiussuonia ja kiihdyttää verenkiertoa

Valon fotonit stimuloivat ATP:n tuotantoa, mikä nopeuttaa paranemisprosessia. Potilaat paranevat nopeutetulla solujen uudistumisella ja parannetuilla toiminnoilla. Vaurioalueelle kulkeutuu runsaasti vettä, happea ja ravintoaineita.

YLEISIMMÄT HOITO AIHEET;

Tulehdukset iholla ja limakalvoilla
Haavojen ja arpien hoito
Kivun ja turvotuksen hoito
Hoitoaineiden imeyttäminen
Ihon kiinteyttäminen

AKUUTIT VAIVAT:

Lihasrevähtymät
Nivelvauriot
Leikkauksen jälkeiset kivut
Haavahoidot
Pistohaavat
Nivelsiteiden revähdykset
Turvotus
Iho- ja korvatulehdusten hoito
Murtumien paranemisen nopeuttamine

KROONISET VAIVAT

Nivelrikon oireita
Nivelkivut
Jännetulehdukset
Niska- ja selkäkivut
Kuntoutukset
Jännittyneiden ja kireiden lihasten rentoutus
Kivunhoito