Jalkahoitola Pirjo Hatzitoliou on perustettu vuonna 2006 jolloin tein noin vuoden jalkahoitoja pää työni lisäksi kotipalvelussa.

Liiketoiminnallinen ideani perustui koti- ja laitoskäyntien kehittämiseen ammattimaiselle tasolle, joka onnistui loistavasti ja nykyään monet jalkahoitajat tekevät kotikäyntejä oppieni mukaisesti ympäri Suomea. Kotikäynnit ovat fyysisesti hyvin raskaita ja siksi olen pikkuhiljaa luopunut kotikäynti asiakkaistani. On aika siirtyä uuteen aikakauteen.

7 vuotta jalkahoitolaa pyörittäessäni eksyin vahingossa Väinönkadulle liikehuoneistoon joka sytytti idean hoitolan perustamisesta. Pikkuhiljaa koti- ja laitoskäynti liikeideani muuttui hoitola työskentelyksi ja pian huomasinkin että työni oli muuttunut hyvin erilaiseksi hoitolassa.

Ajassa eteenpäin, keväällä 2011 jouduin yllättävään tilanteeseen ja sain uudet hoitolatilat uudesta rakennuksesta Kortepohjasta. Rakensin pieneen tilaan jalkahoitolan ja nyt olen ollut siellä 11 vuotta. Kortepohjan jalkahoitolan ovat löytäneet asiakkaat ympäri Jyväskylää koska yhteydet sinne ovat erinomaiset joka puolelta kaupunkia.

Korona vuodet eivät ole hiljentäneet jalkaongelmien syntymistä eikä myöskään ihmisten ikääntymistä. Jalkahoitola selvisi korona vuosista ja tulevistakin hyvin. Pitkäjännitteinen työ ja turhien riskien ottaminen on tehnyt yritystoiminnasta vakaata ja taloudellisesti myös kannattavaa.

Nyt eletään vuotta 2022 ja jalkahoitolassa on edelleen kaikki hyvin.