Jalkahoitola Pirjo Hatzitoliou on perustettu vuonna 2006 jolloin tein noin vuoden jalkahoitoja pää työni lisäksi kotipalvelussa.

Liiketoiminnallinen ideani perustui koti- ja laitoskäyntien kehittämiseen ammattimaiselle tasolle, joka onnistui loistavasti ja nykyään monet jalkahoitajat tekevät kotikäyntejä oppieni mukaisesti ympäri Suomea. Kotikäynnit ovat fyysisesti hyvin raskaita ja siksi olen pikkuhiljaa luopunut kotikäynti asiakkaistani. On aika siirtyä uuteen aikakauteen.

7 vuotta jalkahoitolaa pyörittäessäni eksyin vahingossa Väinönkadulle liikehuoneistoon joka sytytti idean hoitolan perustamisesta. Pikkuhiljaa koti- ja laitoskäynti liikeideani muuttui hoitola työskentelyksi ja pian huomasinkin että työni oli muuttunut hyvin erilaiseksi hoitolassa.

Ajassa eteenpäin, keväällä 2011 jouduin yllättävään tilanteeseen ja sain uudet hoitolatilat uudesta rakennuksesta Kortepohjasta. Rakensin pieneen tilaan jalkahoitolan ja nyt olen ollut siellä 10 vuotta. Kortepohjan jalkahoitolan ovat löytäneet asiakkaat ympäri Jyväskylää koska yhteydet sinne ovat erinomaiset joka puolelta kaupunkia.

Elämä muuttuu kuitenkin koko ajan ja kehitän liiketoimintaani kohti koronattomia päivä jotka toivon saapuvan pikaisesti.