Spiraleen on patentoitu spiruulinasta kemiallisesti herätetty antibakteerinen yhdistelmä joka on patentoitu Footlogixille.

Toimii estämällä haitallisten mikro-organismien kasvua

Erittäin tehokas sienilääke, virusvastaiset ja antibakteeriset ominaisuudet. Bioaktiivinen mikrolevyseos, joka on suunniteltu tuottamaan optimaaliset solunsuojaustasot, suodattimet ulkopuolisilta ärsykkeiltä ja tuottaa suojamekanismin iholle ja kynsiin.

Ei häiritse ihon luonnollista bakteerikantaa

Luonnollinen lopputuote proteiinimateriaalista ja tärkeä osa kehon suojamekanismia.Ihminen tuottaa itsessään ureaa koko ajan. Se on proteeini joka kemiallisessa prosessissa tarvitsee aminohappoja muuttuakseen ihon kosteuttajaksi. Urea jota ihminen käyttää hyväkseen on eri ureaa mitä käytetään maataloudessa lannoittamiseen.

Urea on kosteuttaja ja on hygroskooppinen. Se kykenee sitomaan ja säilyttämään kosteutta. On erinomainen veden sitomisessa ja kuorintaominaisuuksiltaan erittäin tärkeä aineosa useissa kosmetiikka tuotteissa. Auttaa ihosoluja jotka ovat tiiviistyneet paineesta avautumaan häiritsemättä luontaista ihokudosta. Toisin sanoen pehmentää kovettumia ja estää niiden syntymistä. Se on myös antibakteerinen,

Helokkiöljyä on lisätty tuotteisiin sen tehokkaan kuivan ihon hoitavan vaikutuksen vuoksi. Helokkiöljyä käytetään myös kapseleina joskin sen tehoa ei ole niin voitu tieteellisesti todistaa toisin kuin iholle käytettävissä tuotteissa on voitu.