Footlogix-tuotteena on monta kertaa riittoisampi kuin rasvat. Tuotteen riittoisuus perustuu sen imeytymiseen. Tarvitset siis vain pienen pallon hoitotuotetta päivittäiseen käyttöön.

Kaksivaikutteinen DD-voide on erikoisvaahto. Erittäin hyvä tuote atooppiselle iholle sekä psoriaatikolle. Tuotteen kaksivaikutteinen vaikutus tekee ihosta nopeasti joustavamman ja terveemmän. Tuotetta tulee käyttää säännöllisesti. Tuote sisältää myös anti-ageinen vaikuteista aineosaa joka vähentää jalkapohjassa olevin "ryppyjen" kovettumista. Tuotteen teho korostuu yö käytössä.

Vaahtovoide päivittäiseen käyttöön normaalille vähäisiä iho ongelmia sisältävälle iholle. Tuotteen aineosat imeytyvät tehokkaasti ihoon ja pitävät sen kosteustasapainoa yllä.

Vaahtovoide erittäin kuivalle iholle. Sopii hyvin diabeetikoille ja reumaatikolle ylläpitämään ihon kosteutta. Sisältää patentoidun urean joka sitoo kosteuden tehokkaasti ihoon.

Vaahtovoide kovettuneen ja halkeilevan kosteusköyhän ihon hoitoon. Tuotteessa helokkiöljy joka parantaa ihon rakennetta ja estää halkeamien syntyä.