Miesten jalkahoito ei poikkea naisten jalkojenterveydenhoidosta laisinkaan. Jalkahoitolassa hoidetaan kaikkia ikäryhmiä ja sukupuolia tasavertaisesti ja samalla hinnalla. Ja kaikki joutuvat heittämään sukat pois jalasta ja laittamaan ne takaisinkin.

Säännöllinen jalkahoito jalkahoitolassa on tärkeää, ja siksi ne asiakkaat jotka käyvät hoitolassani säännöllisesti maksavat jalkahoidossa käydessään vähemmän.

Miehillä joskin nykyään myös naisilla on usein turvakenkien aiheuttamia jalka muutoksia varsinkin kynsissä. Turvakengät ovat kuitenkin kehittyneet parempaan suuntaan ja niihin on pyritty saamaan kiertojäykkyyden tilalle ominaisuuksia joilla voidaan tukea jalan omaa kineettistä ketjua. Harmillista vaan on se että kenelläkään ei ole mahdollisuutta sovittaa kaikkia turvakenkä malleja ja siksi aina ne turvakengät mitkä on valittu työkengiksi eivät ole parhaat mahdolliset.

Turvakenkä jalasta tulee pitää huolta erityisesti silloin jos huomaa kynsi- ja ihomuutoksia tai tuntee jalan etuosassa kiputiloja jotka ilmenevät vain silloin kun kenkä heitetään pois jalasta.