Viikko alkaa sateisena mutta onneksi ei vielä lumisena

04.10.2020

Ensiviikolla on vapaita aikoja tiistaina aamupäivällä, keskiviikkona ja torstaina. Ajanvarausta voi tehdä netin kautta ja soittelemalla. Maanantaina olen kotikäynneillä koko päivän.

Piharemontti on valmistunut vaikka työmiehet vielä pihalla oleilevat, mutta jo heti kättelyssä pieniä harmillisia esteettömyyteen liittyviä ikäviä virheitä sieltä on löytynyt. Inva-paikat ovat talon päädyssä ja talvella lumitilannetta silmällä pitäen joudumme varmasti tekemään lumitöitä pitkin päivää,  että liikunta esteiset asiakkaamme pääsevät autolla pihalle ja sieltä hoitoloihin. Normi autopaikat on jo merkitty ja kovasti niitä valmistellaan käyttöön ja välillä sinne muutama autokin pujahtaa raksamiesten autojen lomaan. Autopaikkoja on yhtä paljon kun ennenkin ja kunhan homma alkaa pyörimään niin ne löytyvätkin helposti. Eiköhän tämä tästä ala selkeytymään ja päästään riemuitsemaan hienosta pihastamme.

Korona on jäämässä elämämäämme ja otan hoitolassa sen ikuisesti huomioon. Uudet desinfiointiaineet ovat sekä liinoina että suihkutettavassa muodossa käytössä, ja tietenkin kasvojen suojaksi maskit. Jos haluat asiakkaana pitää maskia niin se ei minua haittaa ja sellaisen saat vaikka minulta jos unohdat omasi kotiin. Suojaan sekä asiakkaan että itseni pitämällä sitä aina,  kun asiakas on hoitolassa. 

Hienot syyspäivät taitavat nyt loppua hetkeksi ja aurinko jää taas pilvien taakse muutamaksi päiväksi. Vettäkin on luvattu taivaalta ihan kaatosateeseen saakka. Vaikka kalenterini on melko tyhjä koronaa edeltävään aikaan verrattuna,  niin pysyn silti pystyssä enkä putoa edes polvilleni. Vapaa-aikani kliinisestä työstä käytän koulutusten luomiseen,  ja teen naapurin koiran kanssa pitkiä lenkkejä. Eli elämä jatkuu ja kaikki muutos mitä olen saavuttanut on ollut hyväksi. Edelleen tärkeintä on että pidämme toisistamme huolta ja muistamme että kaikki olemme ihmisiä...vanhat ja nuoret.

29.11.2020Ajanvaraus on väljällä mallilla
29.11.2020UUSI PYSÄKÖINTI OHJEISTUS 1.10.2020 ALKAEN
23.11.2020Joulu alkaa olla taas mielessä
15.11.2020Kirjoitus some ilmiöstä korona aikana
05.11.2020Lahjakorttia ei tarvitse tulostaa, helppoa!
05.11.2020Ensiviikolla taas vapaita aikoja ja pysäköinti
24.10.2020Hoitolassa Nordic Healt Sprayn vitamiini suihkeet
24.10.2020Miten tästä eteenpäin
21.10.2020Ajanvaraus on päivitetty
18.10.2020Talvi yllättää taas meidät ihan täysin!

Siirry arkistoon »