Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

AJANKOHTAISTA

Piharemontissa soi biisit ja työ sujuu jouhevasti (07.07.2020)
Piharemontti etenee musiikin tahdissa ripeästi.  Pysäkönti edelleen pitkässä asiakaspaikka rivissa normaalisti laittamalla pysäköinti lapun ikkunaan. Ja Fysioksen..

Ensiviikon vapaat ajat (05.07.2020)
Jalkahoitolassa alkaa näkyä asikkaiden kesälomien alkaminen ja perinteisesti heinäkuussa vapaita aikoja on ihan mukavasti. Ensiviikollakin jo keskiviikkona ja torstaina..

Ulkomaille matkustaville tiedoksi! (03.07.2020)
JOS MATKUSTAT ULKOMAILLE, SUOMEN RAJOJEN ULKOPUOLELLE OLIPA MAA MIKÄ HYVÄNSÄ! Tule jalkahoitoon kuukauden päästä siitä kun ole palannut kotimaahan. Tämä tarkoittaa..

Piha remontti etenee ja haittaa nyt pysäköintiä (30.06.2020)
Ikävä kesä uutinen on se että jalkahoitolan ja Fysioksen piha on taas remontissa. Pysäköinti tilaa tarjotaan edelleen asiakaspaikka rivistössä ja inva paikolla..

Kesä on alkanut ja vapaita aikoja hoitolassa! (28.06.2020)
Kesä on edennyt ja asiakkaat aloittelevat kesälomailuaan. Jalkahoitolasta löytyy siis vapaita aikoja myös ensiviikon torstaina ja sitten seuraavalla viikolla. Helle..

Lämpöä riittämiin! (21.06.2020)
Juhannus on ohi ja tänään on kesäpäivänseisahdus eli vielä vietetään valoisia öitä jonkun aikaa. Kauhulla katselen säätiedotusta ensiviikolla ja muutenhan en sitä..

Karkelon sukat ovat saapuneet! (20.06.2020)
Paljon toivotut ja kaivatut KARKELON SUKAT ovat saapuneet hoitolaan.  Sulo pehmosukka poistuu myynnistä. Valittavana on Kiristämätöntä nilkkasukkaa, Hyvänosolon..

Hyvää juhannusta kaikille! (19.06.2020)
Hyvää juhannusta kaikille. Toivottavasti kaikki pysyvät pinnalla ja muistavat sytytellä vain grillejä ja saunan puupesiä. Ensiviikolla ei ole vapaita aikoja hoitolassa..

Helle tekee tepposia! (14.06.2020)
Lämpöä riittää ja sen verran edellis vuosista oppineena olen hankkinut hoitolaan ilman viilentimen joka otetaan käyttöön heti huomenna. Ilmalämpö pumpun veroinen..

Näinhän tässä sitten kävi! (03.06.2020)
Kesä pompsahti ihan silmille ja asiakas virta lähti normaalisti käyntiin. Olen täyttänyt kalenteria tasaisesti aamusta iltaan ja nyt jalkahoitolaan on vapaita aikoja..

Vapaita aikoja keskiviikkona ja torstaina (31.05.2020)
Toukokuu on päättymässä, aurinko näyttää valonsa ja vihreys kukoistaa pikku hiljaa. Jalkahoitolassa on myös vihreyttä lisätty kesän myötä ja vihdoinkin näyttävät..

Yllättävää! Piharemontti jatkuu..... (24.05.2020)
Pihassa pysäköinti alueen merkki jäi kuorma-auton alle ja siksi makaa nyt nurmikolla. Edelleen asiakaspaikat ovat kuitenkin roskapöntön vieressä rivissä alkaen vaaleammasta..

Ensiviikolla vapaita aikoja (24.05.2020)
Tänään on sunnuntai ja ensiviikolla on vapaita aikoja tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Hoitolassa on ollut suursiivous ja tiistaina tehdään ulkosivu muutoksia..

Tilanteen tasaantuminen on alkanut (20.05.2020)
Otsikoksi en voinut laittaa Koronan jälkeistä aikaa vielä mutta toivotaan että jossakin vaiheessa näin voisi olla. Joka tapauksessa hoitolan toiminta on niin sanotusti..

Uutta lahjakortti asioissa (19.05.2020)
Nyt voit jakaa lahjakortin verkkokaupasta suoraan Whatsupissa tai sähköpostilla avaamalle sen ensin uuteen ikkunaan. Löydät jakolinkin sen jälkeen puhelimesi valikosta..