FOOTLOGIX - MAAILMAN JOHTAVA AMMATTILAISTEN SUOSITTELEMA JALKAHOITO TUOTESARJA


AJANKOHTAISTA

Kesä on täällä ja valoisin aika vuodesta! (17.05.2024)
Naapuri sanoi aamulla että vihdoinkin meillä on kesä, ja tottahan se on,  kevät oli kylmä ja luminen ja kesä tuli lähes yhdessä yössä. Jalkahoitolassa on tietenkin..

Viikonloppuna juhlitaan äitejä! (10.05.2024)
Sunnuntaina juhlitaan äitejä ja lahjakortteja saat täältä nettisivuilta ihan milloin vaan haluat. Maksa mobilepaylla tai tilille suoraan, muista vaan kertoa kumpaa..

Helatorstai viikko on alkamassa (04.05.2024)
Kevät on tullut vaikka vähän epävarman oloisesti. Pyöräilykausi on monella alkanut jo ennen lumien sulamista mutta viimeistään nyt on aika nousta pyörän päälle...

Äitienpäivä lähestyy! (28.04.2024)
Äitienpäivä lahjakortti on ostettavissa netissä lahjakortti linkissä. Voit maksaa lahjakortin tilille tai mobileypaylla. Molemmissa maksutavoissa muista ilmoittaa..

Vappu viikko (28.04.2024)
Huhtikuu on loppusuoralla ja toukokuu toivottavasti toisi jo tullessaan hieman kesäisempää ilmastoa. Vappu on ensiviikolla ja se katkaisee viikon keskeltä. Torstaina..

Jalkahoitaja toivoisi kevään jo tulevan (19.04.2024)
Kevättä saadaan odottaa vaikka eilen kesärenkaan pyörähti auton alle. Täytyyhän jalkahoitajalla olla aamusin vähän jännitystä elämässä kun ajelee töihin ja nyt odotellaan..

Ajanvaraus tilanne (15.04.2024)
Ajanvaraus on tältä viikolta täynnä joten ensiviikolta löytyy reilusti tilaa jalkahoitoon.

Reissun päältä uutisia (13.04.2024)
Jalkahoitolassa on vapaita aikoja ensi viikolla vielä tiistaina ja keskiviikkona. Olen vkolopun katselemass Kymijoen sulamista ja aivan upeaa kevään heräämistä Kouvolassa..

Ensviikolla on vapaita aikoja! (06.04.2024)
Yhä enemmän uutisista saa lukea erilaisista liikuntamuodoista joita pitäisi jokaisen harrastaa ja liikkuminen on hyvä asia. Talvella hiihdetyt kilometrit näkyvät..

Jalkahoitolassa puhaltaa taas kevään tuulet! (04.04.2024)
Ja kevään tuulet tuo mukanaa kevät kengät ja mitä onkaan tapahtunut. Ne eivät enää sovi jalkaan tai ne ovat epäsopivat. Ja mistä se voi johtua, siitä että jalkaterä..

Pääsiäisen riemuja! (01.04.2024)
Pääsiäinen on vietetty ja aika palata arkipäivään ennen kuin vappu hiipii ovelle. Aamulenkillä ei kevään tulosta ollut kovin suuria merkkejä, vielä varjoisilla..

Pääsiäis viikon jalkahoidot (24.03.2024)
Tänään palmusunnuntaina nähdään virpojia eikä availla ovia kun ovikello soi. Mutta jalkahoitolan ovi on auki tiistaista torstaihin ensiviikolla. Maanantaina teen..

Ajanvaraus on päivitetty huhtikuun loppuun asti (17.03.2024)
Ajanvaraus on päivitetty vappuun asti. Jos haluat puolen tunnin jalkahoidon niin se on myös mahdollista varata nettiajanvarauksesta.

Maanantaina taas vapaita aikoja (14.03.2024)
Maanantaina olen jalkahoitolassa, varaa aika netistä tai soita.

Lomat ohi ja kohti työviikkoa (03.03.2024)
Huomenna alkava viikko on jalkahoitolassa perusviikko Saga Vannista lainatakseni. Perusviikolla jalkahoitola on auki maanantaista torstai iltapäivään ja välillä..