Jalkahoitola Pirjo Hatzitoliou

Jalkojen terveys ja hoito osana henkilökohtaista terveydenhoitoa vaikuttaa ihmisen päivittäiseen liikkumiseen ja elämän laatuun. Jalat kuljettavat meitä kolmesta neljään kertaan maapallon ympäri elämämme aikana.

Tutkimusten mukaan erilaisista jalkaterävaivoista kärsii lähes jokainen lapsi, nuori, työikäinen ja ikääntynyt jossakin elämänsä vaiheessa. Suurin osa jalkojen ongelmista voidaan hoitaa ja ehkäistä ammattitaitoisella jalkojenhoidolla.

Ajoissa aloitettu ammattihenkilön antama hoito estää ongelmien pahenemista, nopeuttaa toipumista ja tulee usein edullisemmaksi kuin vaikeutuneiden jalkojen hoito.

Jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittaneena lähihoitajana pidän jaloistasi hyvää huolta. Jalkamme ovat meille omatoimisuuden ja liikkumisen sekä myös terveyden ylläpitämisen perusta. Jalkojenhoitoni tavoitteena on että pysyisit omilla jaloillasi mahdollisimman kivuttomasti, turvallisesti ja hyvin voiden koko elämäsi ajan.

 

Yritys

Jalkahoitola Pirjo Hatzitoliou on perustettu vuonna 2006. Liiketoiminnallinen ideani perustui koti- ja laitoskäyntien kehittämiseen ammattilliselle tasolle joka on onnistunut loistavasti. Vakituiset kotikäynti asiakkaani ovat todenneet,  että jalkoihin kannatta satsata ja kävelyn tukeminen koti oloissa on helpompaa kuin jos asiakas tulee hoitolaan joka on hänelle vieras ympäristö.

Laitoskäynneillä etsitään ratkaisuja mahdollisimman pitkään ja onnelliseen omilla jaloilla elämämme loppuun asti kulkemiseen. Laitoksessa asiakkaan paras kaveri on kunnon sisäjalkine ja puristamattomat sukat.

7 vuotta jalkahoitolaa pyörittäessani eksyin vahingossa Väinönkadulle liikehuoneistoon joka sytytti idean hoitolan perustamisesta. Nyt puolen vuoden jälkeen vielä etsin omaa rytmiäni miten saisin itseni pysymään hoitolassa mutta edelleen teen koti- ja laitoskäyntejä koko sydämelläni. 

Ajassa eteenpäin, keväällä 2012 jouduin yllättävään tilanteeseen ja sain uudet hoitolatilat uudesta rakennuksesta Kortepohjasta. Elokuusta 2012 jalkahoitola on sijainnut Taitoniekantiellä.