Toukokuuta on vielä jäljellä

24.05.2019

Ihana vesisade rapisee ikkunoihin ja tietenkin mietitään että mitähän kesä tuo tullessaan. Eipä huolta sillä aurinkoa odotellessa jalkahoitola on auki koko kesäkuun enkä vieläkään tiedä missä vaiheessa pidän pitkän lomani kun haluaisin silloin auringon paistetta ladata aivoihin mahdollisimman paljon talvea varten.

Jalkahoitolan ajanvaraus täyttyy niin että nyt jo muutamana kuukauden on asiakkailla kahden viikon odotusaika mutta aina joskus sitten tulee peruutuksia ja ne kaikki tietekin samana päivänä. Soittelen ja tekstailen peruutusaikoja ja välillä vaihdellaan asiakkaiden kanssa päikseenkin ettei hoitolassa tarvitse istuskella turhan panttina.

Kesällä koulutuksen ovat tietenkin tauolla mutta lähden Footlogixin merkeissä päivän risteilyille kaikki Suomen Footlogix koulutuksen käyneiden kolleegoiden kanssa ja siellä vedän koulutuksen jotta pysyisimme maailman kartalla. Footltogix on muuttanut koko Suomen jalkahoito kulttuuria ja siksi koulutukset jatkuvat ja kolleegoiden kanssa pyrimme asiakkaidemme näkökulmasta valitsemaan teille aina oikeat tuotteet kotikäyttöön. Kesällä jalkadeodorantti ja kenkäsuihke sekä hikoilevien jalkojen tuote ovat kausituotteita. 

Jalkahoitolan ongelma on auringon lämpö ja viime kesästä oppineena pyrin tänä kesänä sitä eliminoimaan eri keinoin. Isännöitsijä ei antanut lupaa markiiseihin mutta teen liiketoiminnan kannalta omia päätöksiäni ja estän auringon saapumisen hoitolaan. Eli tuskaisia iltapäiviä ei pitäisi heinäkuussa olla jos aurinko paistaa.

Ajanvarausta voit tsekkailla parhaiten netin kautta ja jos sieltä varaaminen ei onnistu niin sitten soittelemaan. Vastaan puhelimeen asiakkaiden välissä ja soitan aina takaisin päin. Sähköpostilla tai tekstarilla tai whatsupilla saat myös minut kiinni mutta nettiajanvaraus on aina etusijalla jos viestien vaihtoon menee aikaa.

Kesää nyt vaan odottelemaan!

Pirjo

ps. Meillä on tänään perheessä ammattiin valmistuneen juhlapäivä joten työt ovat nyt taka-alalla tämän perjantain ja iloitsemme tästä suuresta saavutuksesta.

18.08.2019Ensiiviikolla ei vapaita aikoja, ja seuraavalla on
18.08.2019Syyskuun ajanvaraus on päivitetty myös nettiin
13.08.2019Sisu- levitysapuri on tulossa jäykkä selkäisille
13.08.2019Verkkokauppa sinulle joka tarvitse ammattilaisen tuotteet kotihoitoon
02.08.2019Totuus syylistä!
22.07.2019Rauha on saapunut jalkahoitolaan
22.07.2019Kesä ja helle
21.07.2019Ajomuutokset hoitoloiden paikoituksessa
01.07.2019Kesä on tavallista onnistuneempi!
23.06.2019Juhannuksen jälkeinen elämä!

Siirry arkistoon »