Aurinkoinen aamu ja jalkahoitolassa kaikki hyvin

06.04.2019

Huhtikuu on aina jalkahoitolassa kiireistä aikaa. Tässä kuussa on pääsiäinen ja vappu lähes peräkkäin ja niistä tulee myös pakollisia loma päiviä jolloin jalkahoitola on kiinni. Siksi näyttää siltä että huhtikuun aikana ei ole montaakaan vapaata jalkahoito aikaa eikä toukokuun alkukaan näytä asiakkaan näkökulmasta kovin positiiviselta. 

Ikävintä on että nyt tässä kuussa alkaa ne kynnet  kasvamaan jostakin syystä ihan yhdessä yössä liian pitkäksi ja samalla iskee myös kuin salama kirkkaalta taivaalta sisäänkasvaneet kynnet. Kaikki nämä oireet johtuvat auringon paisteesta ja ihanasta keväästä joka vyöryy kaikista takatalvi ennusteista huolimatta sisään ikkunoista ja ovista. Kevät tuo tullessaan kevät kengät ja katseen kohti varpaita.

Kynnet siis kaipaavat ohennusta, uutta kasvusuuntaa ja jalat keväkuntoon laittoa. Jalkahoitolassa sitä tehdään nyt lähes yötä päivää mutta ainakin 10 tuntia päivässä. 

Kalenteri on siis täynnä, ujuttelen sinne lisää asiakkaita kaikin keinoin mutta nyt viralliset vapaat ajat ovat pääsiäisen jälkeen eikä niitäkään montaa,  ja kotikäyntejä pitäisi odottaa toukokuun puolelle saakka. Tämä ei ole yllätys vaan joka keväinen ongelma. Siksi patistelen asiakkaita jalkahoitoon ennen kuin ongelmat syntyvät enkä ole tehnyt sitä turhaan viimeiset 14 vuotta.

Odotan vuokranantajan päätöstä markiisien saapumisesta hoitolan ikkunoihin jotta kesä olisi minulle sekä asiakkaille inhimillisempi. Meille ei ole tulossa kaikkien ennusteiden mukaan yhtä lämmintä kuin viime kesänä mutta sama aurinko sieltä hoitolaan sisälle paistaa kuin ennenkin.

Tässä huhtikuun alku uutiset. Mukavaa kesän odotusta kaikille kun kevät jo kerta on ovella.

Pirjo

ps. Äitienpäivää lahjakorttia työstetään ja se on saavutettavissa tämän kuun puolen välin jälkeen.

15.09.2019Jalkahoitopäivät ovat nyt ohi ja elämä jatkuu
10.09.2019Onko nettiajanvaraus sinulle outo palvelu?
01.09.2019Syyskuu on alkanut
18.08.2019Syyskuun ajanvaraus on päivitetty myös nettiin
13.08.2019Sisu- levitysapuri on tulossa jäykkä selkäisille
13.08.2019Verkkokauppa sinulle joka tarvitse ammattilaisen tuotteet kotihoitoon
02.08.2019Totuus syylistä!
22.07.2019Rauha on saapunut jalkahoitolaan
22.07.2019Kesä ja helle
21.07.2019Ajomuutokset hoitoloiden paikoituksessa

Siirry arkistoon »