Ajanvaraus on tammikuun puolen välin oloinen

20.01.2019

Jaahas, kesän helleaallon vastineeksi saammekin sitten pakkasaallon talveksi. Hieman on vilposta sekä ulkona että sisällä. Jalkahoitolassa on ensiviikko lyhyen oloinen. Olen maanantain ja tiistain Jyväskylässä ja sen jälkeen kipaisen Turkuun ja sieltä Helsinkiin kouluttamaan uusia Footlogix asiantuntijoita. Jalkahoito aikoja löytyy jo sitten seuraavalta viikolta ja nettiajanvaraus on ajantasalla. Puhelimeen en torstaina enkä perjantaina päivällä vastaile mutta soittelen takaisin päin jos vastaajassa on viestiä.

Footlgoix on Kanadalainen jalkahoito sarja joka tunnetaan jo ympäri maailmaa ja teho ja hyvyys perustuu ainutlaatuiseen DIT-teknologiaan joka imeytttää aineosat syvälle ihoon eikä ihon pinta jää rasvaiseksi siksikään koska tuote ei sisällä rasvaa. Jalkapohjassa ei ole ihon pinnassa talirauhasia iho rasvaamassa joten ihon pinnan alla olevat talirauhaset on aktivoitava pehmentämään orvaskesiä ja hoitamaan ihon pintaa. Tuote on erinomainen ja voin sitä suositella kaikille asiakkailleni.

Jalkahoitolan pihassa on pysäköintialue joka lumien tultua on pienentynyt minimiiin. Lunta rahdattiin jo pois mutta senkin jälkeen sitä on satanut lisää. Jalkahoitolan auton viereen voi jättää auton Inva paikoista huolimatta kunhan muistat tulla hakemaan pysäköintilapun ikkunaan. Jalkahoitolan auto on musta Citroen hoitoloiden edessä olevalla parkkipaikalla.

Jalkahoito on kuin laittaisi rahaa pankkiin 100% korolla, joskus on hyvä käydä toteamassa ammattilaisella että jalat voivat hyvin ja seuraavaan jalkahoitoon ei tarvitse kiirehtiä. Hyvien hoitotuotteiden ja säännöllisen omahoidon kanssa pärjää kotona ja jalat ovat tyytyväisiä.

MUISTATHAN HAKEA TÄMÄN VUODEN PARKKILAPUN!!!!

20.03.2019Huhtikuu on päivitetty nettiin ja ajanvaraus kalenteriin
17.03.2019Hyviä uutisia jalkahoitolasta!
11.03.2019Tämän viikon tilanne
25.02.2019Kalenteri sekä nettiajanvaraus on päivitetty maaliskuun loppuun saakka
24.02.2019Hiihtoloma on alkanut ja jalkahoitaja tekee töitä
19.02.2019Sienikynnen vaihtoehto hoidot
03.02.2019Lumisen viikon alku
31.01.2019Sähköposti osoite muuttuu pikku hiljaa gmail.comiksi
27.01.2019Koulutus kiertue on nyt tehty
20.01.2019Donna Taponeron ce-merkinnän saanut pihkavoide on hoitolassa

Siirry arkistoon »