Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SIENI-INFEKTIOT

Klikkaa lisätietoa sieni-infektion hoidosta ihotautilääkäri Raimo Suhosen sivuilta

Sieni-infektio kynnessä, kynsissä tai iholla on aina ikävä seuralainen. Sieni-infektio ei kuitenkaan ole tappava tauti ja se luokitellaankin ennenkaikkea esteettiseksi sairaudeksi. Kuitenkin jos sieni infektio kynsiä ei hoideta, niiden paksuuntuessa ovat seuraukset kiusalliset ja joskus myös hyvin kivuliaat.

Kaikki paksuuntuneet kynnet eivät ole sieni kynsiä, siksi kannattaa käydä lääkärillä joka lähettää sinut laboratorio tutkimuksiin jotta infektio varmistetaan. Ikävä kyllä monet lääkärit määräävät infektioon lääkekuurin ilman viljely tuloksia ja joskus lääkkeiden syöminen on ollut turhaa. Kynsissä ei ole ollut sieni-infektiota.

Jo pitkään sairastettu sieni-infektio kynnessä vaatii aina jalkahoitajan hoitoa. Säännöllisesti hoidettu ja desinfioitu varpaan kynsi voi konservattivisessa hoidossa jopa parantua ilman suun kautta syötäviä lääkkeitä niin, että kynsi pysyy matalana ja se ei enää paksuunnu nopeasti. Kuitenkin on muistettava että sieni-infektio ei välttämättä parane koskaan edes suun kautta syötävien lääkkeiden voimasta eikä myöskään parane koskaan ilman hoitoa.
Apteekki tuotteet eivät paranna sieni-kynttä, ne estävät jo infektoituneen alueen leviämisen.

Jos sinulla on epäillys sieni-infektiosta ota yhteyttä lääkäriin tai jalkahoitajaan. Liika hoitaminen voi myös vahingoittaa kynttä, siksi kannattaa aina kysyä asiantuntijan apua.