Hoitolani sijaitsee Kortepohjassa Taitoniekantiellä uusissa tiloissa elokuussa 2013 valmistuneessa kerrostalossa. Sisäänkäynti katutasosta. Viereisessä tilassa toimii FysioCenter jonka ikkunat ovat Taitoniekantielle päin. Auton voit pysäköidä asiakaspaikoille.

HOITOLA ON AUKI VAIN AJANVARAUKSEN MUKAAN

Olen hoitolassa vain sovittuna aikoina, en siis päivystä siellä koko päiväisesti. Ajanvaraus toimii aina puhelimitse tai sähköpostilla, myös lahjakortit saat henkilökohtaisesti tilaamalla tai tulostamalla ne suoraan nettisivuilta. Maksuohjeet löydät samasta linkistä.

Koska olen hoitolassa vain sovittuna aikana, kannattaa ajanvaraus tehdä puhelimitse tai sähköpostilla. Teen siellä myös päivystys käyntejä asiakkaille jotka esimerkiksi pääsevät peruutus paikoille leikkauksiin jos jalat saadaan hoidettua ennen sairaalaan menoa.

Hoitolassa ei ole säännöllisiä aukiolo aikoja, olen siellä usein myöhään iltaisin ja joskus myös aikaisin aamuisin.Katso ajanvaraus-kalenteri tästä

HINNASTO JA PALVELUT

Klikkaa hinnastoon tästä HINNASTO josta löytyy myös hoitolan palvelut

Peruuta ajanvaruksesi ajoissa. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta laskutetaan peruutuskulut.

MAKSUVÄLINEET

Jalkahoidon voi maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Maksusitoumus ja valtionkonttori asiakkaat sekä palvelusetelit laskutetaan automaattisesti.