Footlogix-tuote sarjan myynti

Vaikeat iho ongelmat

Känsän poisto

Syylän koagulointi tai jäädytys

Orteesien valmistus

Sisäänkasvaneen kynnen hoidot

Vaivasenluu ongelmat

Vaikeat kynsi ongelmat

Sieni kynnen hoito

Laserointi


AJANKOHTAISTA

Toukokuuta on vielä jäljellä (24.05.2019)
Ihana vesisade rapisee ikkunoihin ja tietenkin mietitään että mitähän kesä tuo tullessaan. Eipä huolta sillä aurinkoa odotellessa jalkahoitola on auki koko kesäkuun..

Kesäkuun ajan varaus on netissä (15.05.2019)
Olen avannut kesäkuun ajanvarauksen kalenteriin siltä osin kun se on ollut mahdollista. Pirjo

Äitienpäivä on ohi ja kesää odotellaan! (13.05.2019)
Äitienpäivästä selvittiin hyvin ja nyt elämä jatkuu kohti kesää. Ilokseni voin ilmoittaa että jo ensiviikolla löytyy vapaita aikoja ja peräti viikon päästä maanantaina..

Toukokuu alkoi talvisena! (04.05.2019)
Vappukelit hieman myöhästyivät ja jälkitalvi iski takatalven jälkeen niin että ihan piti talvikengät ottaa uudestaa käyttöön. Kevät on mennyt melko vauhdilla ja..

Vappu on täällä, jalkahoitola on siihen valmis! (01.05.2019)
Enää muutama päivä huhtikuuta ja pääsemme tosi teolla kesän kimppuun, vielä tietenkin on edessä yksi takatalvi eli Juhannus. Jalkahoitolassa on nyt kiirettä vaikka..

Pääsiäisen iloja kaikille! (19.04.2019)
Pääsiäinen on alkamassa, perinteinen pitkäperjantai on mennyt pitkäksi ja nyt vasta ehdin täydentämään jalkahoitolan uutisantia. Vielä viikko sitten mentiin metsään..

Aurinkoinen aamu ja jalkahoitolassa kaikki hyvin (06.04.2019)
Huhtikuu on aina jalkahoitolassa kiireistä aikaa. Tässä kuussa on pääsiäinen ja vappu lähes peräkkäin ja niistä tulee myös pakollisia loma päiviä jolloin jalkahoitola..

Huomenna on huhtikuun ensimmäinen päivä (31.03.2019)
Huomenna on aprilli päivä ja siksi kirjoitan tämän tekstin tänään. Jalkahoitolassa on seuraavat vapaat ajat 18.4.2019 kiirastorstaina. Kotikäynti ajat ovat täynnä..

Huhtikuu on päivitetty nettiin ja ajanvaraus kalenteriin (20.03.2019)
Huhtikuu on päivitettynä netissä ja ajanvaraus kalenterissa. Kuu näyttää olevan ajanvarauksen kannalta haasteellinen pääsiäisen sattuessa lähelle vappua. Muista..

Hyviä uutisia jalkahoitolasta! (17.03.2019)
Hyvien uutisten kuuleminen on näinä päivinä harvinaisia mutta nyt jalkahoitolasta tulee hyviä uutisia vaikka kevättä onkin jo ilmassa. Ensiviikon varaus kalenteri..

Tämän viikon tilanne (11.03.2019)
Tällä viikolla ajanvaraus on täyttynyt ja ensiviikolla on vielä muutamia vapaita ja torstaina sekä perjantaina. Jalkahoitoon liittyy monenlaisia uskomuksia ja toiveita..

Kalenteri sekä nettiajanvaraus on päivitetty maaliskuun loppuun saakka (25.02.2019)
Päivittelin maaliskuun kalenterin. Ajanvaraus täyttyy hetkisesti ja peruutuksia tulee joka päivä mutta ne myös menevät usein samantein. Kannattaa niitä siis kysellä..

Hiihtoloma on alkanut ja jalkahoitaja tekee töitä (24.02.2019)
Hiihtolomalaiset nauttivat lämpöisistä keleistä mutta hiihtäminen ei taida helppoa ainakaan virallisilla laduilla. Jalkahoitola on huomenna maanantaina ja keskiviikkona..

Sienikynnen vaihtoehto hoidot (19.02.2019)
Sienikynnet ovat ikävä mutta kohtuullisen vaaraton vaiva jota ei luokitella sairaudeksi. Sienikynsiin on tarjolla apteekeissa hylly tolkulla ratkaisuja jotka eivät..

Lumisen viikon alku (03.02.2019)
Lunta tulla tupruttaa ja näyttää tupruttavan vielä jonkin aikaa.  Jalkahoitolassa on tulevalla ja menevällä viikolla perjantaina vapaa aika. Teen muutamalla viikolla..